K. J. Bishop: The Etched City

The Etched City

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Perdido Street Station -vertailuilta lienee mahdotonta välttyä. The Etched Cityn Ashamoil on New Crobuzonin tapaan kiehtova urbaani ympäristö, josta Bishop nostaa esiin erilaisia rappion ja ihmiskunnan turmion esimerkkejä.

Kirjan päähenkilöt, Raule ja Gwynn, ovat sisällissodan häviävälle puolelle päätyneitä kapinallisia, jotka löytävät tiensä Ashamoiliin. Kirja keskittyy pitkälti Gwynniin, soturiin, joka löytää uuden uran kaupungin alamaailmassa. Kenttälääkäri Raule elää erilaista elämää, erilaisia valintoja.

Kirjan maailma on mielenkiintoinen: sen täyttävät keskustelut teologiasta ja taiteesta, huumatut unet ja kummalliset ihmeet, väkivalta ja vaara. Tummasävyisen ja omaperäisen fantasian ystäville The Etched City on erinomaista luettavaa.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 303 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...