Carlos Ruiz Zafón: Tuulen varjo

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Tuulen varjo alkaa vuonna 1945 siitä, kun kymmenvuotias Daniel kohtaa unohdettujen kirjojen hautausmaalla Julián Caraxin kirjan Tuulen varjo. Daniel kiinnostuu Caraxista ja ryhtyy selvittämään tämän kohtaloa. Yllättäen varsin moni muukin tuntuu kiinnostuneen Caraxista ja tämän kirjallisesta tuotannosta.

Värikkäässä tarinassa riittää käänteitä: romantiikkaa, murhia, mysteerejä… 1950-luvun Barcelona on mielenkiintoinen ympäristö ja kirjassa riittää runsaasti kiinnostavia henkilöitä, joiden tarinat kietoutuvat yhteen yllättävillä tavoilla.

Mysteerien ystäville Tuulen varjo on oivallinen valinta; esimerkiksi Pérez-Reverten kirjojen ystävät pitänevät tästäkin. (Tuulen varjo esiintyy myös Unshelved-nettisarjiksen kirjavinkeissä)

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...