Väinö Heinonen ja Jani Kaaro: Evoluutio

Osta kirja itsellesi

Osta e-kirjana

Elisa Kirja

Osta käytettynä

Evoluutio on elävän maailman keskeinen voima, joka on johtanut lajien syntyyn ja kehitykseen. Mutta miten selittää se lapselle? Tiedetoimittaja Jani Kaaron kirjoittama ja Väinö Heinosen kuvittama Evoluutio auttaa! Värikkäästi kuvitettu lasten tietokirja selittää evoluution kulun, lajien synnyn, DNA:n ja geenit, ekologiset lokerot, populaatiot, mutaatiot ja muut evoluution peruskäsitteet.

Kirja kertoo, miten Charles Darwin keksi evoluution. Geenien ja populaatioiden merkitys evoluutiolle tehdään selväksi ja elämän kehitys maapallolla vuosimiljoonien aikana käydään läpi nopeasti. Dinosaurukset mainitaan, samoin nisäkkäiden nousu, ja siitä päästään kätevästi kertomaan ihmisten kehitystä apinamaisista esi-ihmisistä nykyihmiseen.

Evoluutio on erittäin vakuuttava ja hyvin tehty tiedekirja, joka tekee merkittävistä käsitteistä helposti ymmärrettäviä tiedonjanoisille lapsille. Tällaisille kirjoille on tarvetta.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari pitää World Fantasy Award -voittajista ja suurten ideoiden scifistä. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *