Raija Räisänen: Farkkujen uusi elämä : 50 kiinnostavaa ideaa

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Tuunaus ja kierrätys tuntuvat olleen aika trendikkäitä asioita viime vuosina. Tässä kirjassa paneudutaan vanhojen farkkujen uusiokäyttöön, mutta monia ideoita on kuitenkin mahdollista toteuttaa muunlaisillakin kierrätysmateriaaleilla tai tietenkin myös ihan uusilla kankailla.

Iso osa kirjan esittelemistä ohjeista koskee kodin sisustuselementtejä, esimerkiksi tyynyjä, koristeita ja mattoja. Ohjeita on myös laukkuihin ja asusteisiin. Enimmäkseen nämä olivat aika perusohjeita. Ne eivät vaikuta kauhean vaikeilta, joten aloittelevatkin ompelijat pärjäävät kirjan kanssa kyllä. Lopputuotteet ovat aika tavallisia, eivät mitään todella erikoisia tai “villejä”. Sen suhteen kirja onkin ehkä enemmän aikuisempaan makuun, kun usein kierrätysideat tuntuvat olevan enemmän nuorille suunnattuja.

Kokonaisuutena kirja oli aika hyvä ja sain siitä itse uusia ideoita. Tosin inspiraatiokuvia olisi voinut olla enemmänkin mukana, nyt niitä oli lopussa vain muutama. Toteutukseen ohjeista pääsee varmasti useampi.

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 275 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...