Raija Räisänen: Farkkujen uusi elämä : 50 kiinnostavaa ideaa

Osta kirja itsellesi

Tuunaus ja kierrätys tuntuvat olleen aika trendikkäitä asioita viime vuosina. Tässä kirjassa paneudutaan vanhojen farkkujen uusiokäyttöön, mutta monia ideoita on kuitenkin mahdollista toteuttaa muunlaisillakin kierrätysmateriaaleilla tai tietenkin myös ihan uusilla kankailla.

Iso osa kirjan esittelemistä ohjeista koskee kodin sisustuselementtejä, esimerkiksi tyynyjä, koristeita ja mattoja. Ohjeita on myös laukkuihin ja asusteisiin. Enimmäkseen nämä olivat aika perusohjeita. Ne eivät vaikuta kauhean vaikeilta, joten aloittelevatkin ompelijat pärjäävät kirjan kanssa kyllä. Lopputuotteet ovat aika tavallisia, eivät mitään todella erikoisia tai ”villejä”. Sen suhteen kirja onkin ehkä enemmän aikuisempaan makuun, kun usein kierrätysideat tuntuvat olevan enemmän nuorille suunnattuja.

Kokonaisuutena kirja oli aika hyvä ja sain siitä itse uusia ideoita. Tosin inspiraatiokuvia olisi voinut olla enemmänkin mukana, nyt niitä oli lopussa vain muutama. Toteutukseen ohjeista pääsee varmasti useampi.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Kommentti

  1. Tähän kirjaan olisi kiva päästä käsiksi. Mieluummin tekisin jotain ’tavallista’ kuin sellaista, johon kyllästyy äkkiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...