David duChemin: Forget Mugshots : 10 Steps to Better Portraits

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Tämä e-kirja tarjoaa kymmenen askelta parempiin muotokuviin. Se ei ole mikään erityisen kattava tai syvällinen teos, mutta se tarjoaa järkeviä niksejä, joiden avulla saa tylsiin muotokuviin uutta potkua.

Vinkit ovat melko yksinkertaisia, mutta toisaalta niiden omaksuminen ei vaadi pitkällistä opettelua. Jokaisessa luvussa on yksi harjoitustehtävä, niitä voi tehdä, mikäli haluaa tukea kirjan tekstiä käytännön opiskelulla.

Craft & Vision -julkaisijan (jota kirjan kirjoittaja David duChemin pyörittää) tapaan kirja on tiivis, noin 30 sivua, kauniisti taitettu ja runsaasti kuvitettu PDF, jossa ei ole mitään kopiosuojauksia – ja hintaa on viisi dollaria.

Kuten duChemin itse sanoo: nämä askeleet eivät ole taikuutta, tai edes mitään uutta. Ne ovat yksinkertaisia ideoita, joilla voi uudelleenkalibroida muotokuviaan. Ne ovat muistutuksia asioista, jotka kuvaaja todennäköisesti tietää, mutta joita ei ole tullut ajatelleeksi. Hyödyllinen pieni kirja.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...