Osmo Kontula: Halu & intohimo

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Halu ja intohimo on tietokirja suomalaisesta seksistä. Kirjan kirjoittaja Osmo Kontula on Väestöliiton tutkimusprofessori, mutta silti kirja on helppolukuinen. Se on kirjoitettu todellakin kaikille ja on varsin helposti ymmärrettävissä. Kieli on kansantajuista eikä ollenkaan niin tieteellistä, kuin saattaisi kuvitella.

Jos herää joku kysymys suomalaisen seksielämästä, vastaus löytyy melko varmasti tästä kirjasta. Kirjan voi lukea kronologisesti tai sitten pomppia sinne tänne lukeakseen vain kappaleita sieltä täältä, ihan mikä asia milloinkin sattuu kiinnostamaan.

Kirja perustuu Finsex-tutkimuksiin, joita on tehty jo useita. Näiden tutkimusten myötä Kontula valoittaa seksuaalielämän suurimpia arvoituksia. Erittäin mielenkiintoista on se, kuinka asiat, asenteet ja ihmiset ylipäätään muuttuvat vuosikymmenten saatossa.

Tätä kirjaa voisin suositella koko perheen kirjastoon. Kirja on kirjoitettu, joskin leppoisasti, niin myös asiallisesti, että sitä voi lukea ihan kaikenikäiset.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 300 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...