Jussi Kivi: Hämäräperäisiä tutkimusmatkoja

Hämäräperäisiä tutkimusmatkoja

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Hämäräperäisiä tutkimusmatkoja vie lukijansa nimensä mukaisille matkoille omintakeisiin paikkoihin: luoliin, hylättyihin kaivoksiin, Helsingin maanalaisiin tunneleihin. Paikkoihin, joihin tavallisilla ihmisillä on harvemmin asiaa (eikä välttämättä lupaa mennä).

Nämä tutkimusmatkat liittyvät urbaanin eksploraation harrastukseen, vaikka Jussi Kiven lähestymistapa vähän toisenlainen onkin. Kivellä on taustalla mielenkiintoisia ajatuksia joutomaiden luonteista, maisemamaalauksesta, luonnosta ja luonnonvarojen käytöstä.

Seikkailut luolissa ja muissa hämäräperäisissä paikoissa ovat luonnollisesti tehtyjä ja koettuja; mitäpä mieltä tällaisessa muuten olisi. Ne on kuitenkin kirjoitettu taiten ja kääritty vertauskuviin ja kuvitus on enemmän taiteellista kuin dokumentoivaa.

Mielenkiintoinen, viehättävä, taiteellinen ja kiehtova kirja.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...