Jussi Kivi: Hämäräperäisiä tutkimusmatkoja

Osta kirja itsellesi

Hämäräperäisiä tutkimusmatkoja vie lukijansa nimensä mukaisille matkoille omintakeisiin paikkoihin: luoliin, hylättyihin kaivoksiin, Helsingin maanalaisiin tunneleihin. Paikkoihin, joihin tavallisilla ihmisillä on harvemmin asiaa (eikä välttämättä lupaa mennä).

Nämä tutkimusmatkat liittyvät urbaanin eksploraation harrastukseen, vaikka Jussi Kiven lähestymistapa vähän toisenlainen onkin. Kivellä on taustalla mielenkiintoisia ajatuksia joutomaiden luonteista, maisemamaalauksesta, luonnosta ja luonnonvarojen käytöstä.

Seikkailut luolissa ja muissa hämäräperäisissä paikoissa ovat luonnollisesti tehtyjä ja koettuja; mitäpä mieltä tällaisessa muuten olisi. Ne on kuitenkin kirjoitettu taiten ja kääritty vertauskuviin ja kuvitus on enemmän taiteellista kuin dokumentoivaa.

Mielenkiintoinen, viehättävä, taiteellinen ja kiehtova kirja.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari pitää World Fantasy Award -voittajista ja suurten ideoiden scifistä. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...