Leslie Patricelli: Hammas

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Mitä ihmettä vauvan suussa oikein tapahtuu? Tuntuu hassulta, hiukan sattuukin. Ja oho, hänellähän on hammas; sitten kaksi, kohta jo neljä. Ne ovat hohtavia ja valkoisia, kovia ja teräviä. Nyt pääsee siis pureskelemaan: kuppikakkuja, omenoita, parsaa ja murukeksejä. Koiran luita, keppejä ja kynsiä sen sijaan ei kannata purra. Eikä tietenkään kavereita. Lisäksi hampaista tietysti pitää pitää hyvää huolta, putsata ne aamuin illoin, harjata ja huuhdella.

Kuten aiemmin samasta sarjasta esittelemäni Hius, myös Hammas on ensikirjaikäisille suunnattu oivallinen sekä seikkaperäinen esitys aiheestaan. Sen mainio kuvitus ei vaadi kovinkaan kummoista tekstitystä ja asia tulee silti selvääkin selvemmäksi: hampaat puhkeavat, jonka jälkeen niitä pääsee käyttelemään ja hoitamaan.

Kahden kokemuksen jälkeen pidän Leslie Patricellin yksihiuksista vauvaa oikeinkin hauskana hahmona. Suosittelen!

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaisan haastattelu. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 299 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...