Leslie Patricelli: Hammas

Osta kirja itsellesi

Mitä ihmettä vauvan suussa oikein tapahtuu? Tuntuu hassulta, hiukan sattuukin. Ja oho, hänellähän on hammas; sitten kaksi, kohta jo neljä. Ne ovat hohtavia ja valkoisia, kovia ja teräviä. Nyt pääsee siis pureskelemaan: kuppikakkuja, omenoita, parsaa ja murukeksejä. Koiran luita, keppejä ja kynsiä sen sijaan ei kannata purra. Eikä tietenkään kavereita. Lisäksi hampaista tietysti pitää pitää hyvää huolta, putsata ne aamuin illoin, harjata ja huuhdella.

Kuten aiemmin samasta sarjasta esittelemäni Hius, myös Hammas on ensikirjaikäisille suunnattu oivallinen sekä seikkaperäinen esitys aiheestaan. Sen mainio kuvitus ei vaadi kovinkaan kummoista tekstitystä ja asia tulee silti selvääkin selvemmäksi: hampaat puhkeavat, jonka jälkeen niitä pääsee käyttelemään ja hoitamaan.

Kahden kokemuksen jälkeen pidän Leslie Patricellin yksihiuksista vauvaa oikeinkin hauskana hahmona. Suosittelen!

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjakaupan hyllyjen väliin työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Kaisa rakastaa kirjojen tuoksua, uusien ja vanhojen, ja sitä hetkeä, jolloin saa asettaa uuden asukin kirjahyllyynsä. Kirjallisuuden lajien suhteen hän on lähes kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Harrastaa lisäksi ruoanlaittoa ja omaa blogin jos toisenkin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...