Leslie Patricelli: Hius

Osta kirja itsellesi

Hius on hassu tarina, mistäpä muustakaan kuin hiuksesta. Vauvalla on hius, jota pitää tietysti hoitaa: pestä, harjata ja välillä piilottaakin, toisinaan tehdä siitä kampauksia. Ja sitten se tietysti kasvaa – ja kasvaa. Niin, että lopulta sitä on jo leikattavakin. Mutta parturi onkin aika jännä paikka viittoineen ja outoine tuoleineen. Pääasia joka tapauksessa, että leikkaamisesta selvitään ilman kipua. Ja hius on jälleen juuri sopiva.

Leslie Patricellin Hius on sekä ihastuttava että omassa luokassaan sangen seikkaperäinen kirja. Sen luettuaan pieni ihminen ymmärtää varmasti kaiken, mitä hiuksista tuossa iässä tulee ymmärtää, siis tuollaisena ensikirjaikäisenä. Kirjan kuvitus sekä ”juoni” ovat yksinkertaisuudessaan mainioita. Kyllä näihin yksihiuksisen vauvan touhuihin voisi tutustua laajemminkin. Niitä nimittäin riittää.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjakaupan hyllyjen väliin työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Kaisa rakastaa kirjojen tuoksua, uusien ja vanhojen, ja sitä hetkeä, jolloin saa asettaa uuden asukin kirjahyllyynsä. Kirjallisuuden lajien suhteen hän on lähes kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Harrastaa lisäksi ruoanlaittoa ja omaa blogin jos toisenkin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...