Leslie Patricelli: Hius

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Hius on hassu tarina, mistäpä muustakaan kuin hiuksesta. Vauvalla on hius, jota pitää tietysti hoitaa: pestä, harjata ja välillä piilottaakin, toisinaan tehdä siitä kampauksia. Ja sitten se tietysti kasvaa – ja kasvaa. Niin, että lopulta sitä on jo leikattavakin. Mutta parturi onkin aika jännä paikka viittoineen ja outoine tuoleineen. Pääasia joka tapauksessa, että leikkaamisesta selvitään ilman kipua. Ja hius on jälleen juuri sopiva.

Leslie Patricellin Hius on sekä ihastuttava että omassa luokassaan sangen seikkaperäinen kirja. Sen luettuaan pieni ihminen ymmärtää varmasti kaiken, mitä hiuksista tuossa iässä tulee ymmärtää, siis tuollaisena ensikirjaikäisenä. Kirjan kuvitus sekä “juoni” ovat yksinkertaisuudessaan mainioita. Kyllä näihin yksihiuksisen vauvan touhuihin voisi tutustua laajemminkin. Niitä nimittäin riittää.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaisan haastattelu. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 302 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...