SusuPetal: Hedda ja Zen

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Hedda on tiukka lyyli, jonka pistämättömät ajatukset ja järjenjuoksut panevat lukijan koetukselle. Ei pahasti vaan hyvästi, sillä jos Hedda vaikuttaisi olevan jotenkin negatiivinen, niin ei suinkaan; ainakin minusta Hedda on älykkäästi hauska.

Hedda miettii (irvii) elämää tyhjien ja mieluummin täysien pullojen kanssa. Lukee lehtiä ja tarttuu niissä oleviin juttuihin, aika hölmöihin juttuihin, typeriin mainoksiin, jotka lupaavat milloin mitäkin. Heddaa ei kuitenkaan höynäytetä.

Heddan kotona on “Alamaan lammaskoiria” ja ne pilkistävät lähes joka sivulta. Ne ikään kuin kuuluvat kalustoon, mitä niitä turhaan pois ajamaan. Puolessa välissä kirjaa ne alkavat jo vaikuttaa perin hauskoilta ja niitä odottaa näkevänsä lisää.

Pah! sanoo Hedda ja ilahtuu Kantabaarin Häppäristä!

Tämä opus on mukava, sen lukee hetkessä ja siihen voi aina tarvittaessa palata.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...