Jouko Rikkinen: Heinät ja sarat Suomen luonnossa

Osta kirja itsellesi

Kukat, puut ja pensaat ovat monelle tuttuja, mutta kuinka monta heinää tai saraa osaat nimetä lajilleen? Noin viidesosa maapallon kasvipeitteestä on pääosin heinien muodostamaa, joten tämä lajissaan ensimmäinen teos on enemmän kuin paikallaan.

Kirjassa esitellään noin 280 heinämäistä kasvia. Niiden lajilleen tunnistaminen on haastava pala, mutta Rikkisen opas antaa siihen hyvät eväät. Kuvituksessa vuorottelevat yksityiskohdat sekä laajemmat näkymät kasveista kasvuympäristössään.

Heinäkasveihin perehtymättömälle uutta tietoa tulee joka sivulla. Mikä on sisäkale tai luotti? Entä se unenomaisesti lainehtiva, punertava heinä?

Hyvä oppi- ja tietokirja kaikkien luonnosta kiinnostuneiden hyllyyn.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Joni

Vuodesta 2007 Kirjavinkkeihin kirjoittanut Joni Sundström lukee monipuolisesti. Intohimoinen luonnon tutkiminen ja retkeily ovat elämäntapoja, joten luontokirjat kiinnostavat erityisesti. Kotisivut: Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...