Kristin Omdahl: Hienoimmat virkkuutyöt : vaatteita ja asusteita unelmankevyistä langoista

Hienoimmat virkkuutyöt

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Moreenin ilahduttavan runsaasta käsityökirjatarjonnasta osui tällä kertaa käsiini Kristin Omdahlin mielenkiintoinen kirja Hienoimmat virkkuutyöt. Se sisältää runsaan määrän ohjeita hartiahuiveista, asusteista sekä puseroista ja villatakeista tehtyinä ohuista hienoista langoista. Tämä onkin hyvä uutinen niille, jotka haluavat tehdä virkattuja vaatteita, sillä niistähän tulee paksummista langoista toteutettuina helposti jäykkiä tönkköjä, jotka eivät juurikaan imartele käyttäjänsä vartaloa.

Monet Omdahlin malleista ovat saaneet vaikutteita hänen kotiseutunsa Floridan trooppisesta luonnosta: on sudenkorentoja, orkideoita ja meren aaltoja. Erityisesti pidin tämän kirjan pusero-­ ja villatakkiohjeista, joissa oli hyvin käyttökelpoisia ja silmiä hivelevän kauniita malleja. Kauniita olivat myös monet hartiahuivit, mutta epäilen vähän, että lähes kantajansa pituinen huivi on aika epäkäytännöllinen todellisessa elämässä.

Kuten nimikin ehkä kertoo, Hienoimmat virkkuutyöt ei ole mikään aloittelijan kirja, vaan sen mallien toteuttaminen vaatii jonkin verran kokemusta hieman monimutkaisempienkin ohjeiden seuraamisessa.

Tuija

Olen Tuija ja kirjat ovat kuuluneet olennaisesti elämääni jo yli 50 vuoden ajan. Työurakin sijoittui kirjastoihin, joten lapsuuden haave kirjojen ympäröimästä elämästä on toteutunut. Rakastan laatukirjallisuutta, tyttökirjoja ja hyviä dekkareita. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 274 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...