Michael Dummett ja John McLeod: A History of Games Played with the Tarot Pack : The Game of Triumphs

A history of games played with the tarot pack

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

On ilo lukea kirjaa, kun joku kirjoittaa aiheesta, jonka tuntee erittäin hyvin. Sir Michael Dummett on alallaan maailman johtavia asiantuntijoita, joka on tutkinut tarotin historiaa vuosikymmenten ajan. John McLeod taas on Card Games -verkkosivuston ylläpitäjä ja korttipelien asiantuntija. Kun nämä kaksi miestä kirjoittavat yhdessä kattavan kirjan tarotista, harrastaja ei voi kuin lukea haltioituneena.

Kaksiosainen teos on täynnä pelejä: tarotkorteilla kun on pelattu eri puolilla Eurooppaa hyvin erilaisia pelejä. Dummett ja McLeod penkovat vanhoja oppaita, selvittävät sääntöjä ja esittelevät kenttätyönsä tuloksia. Hyvin suuri osa kirjasta on erilaisten pelien sääntöjä. On kiehtovaa seurata, miten pelit kehittyvät vuosien saatossa, kuinka uusia ideoita omaksutaan eri tavoilla eri maissa.

Jos on tarotista kiinnostunut, tuskin löytää tätä parempaa luettavaa. Toisaalta muille kuin tarotiin tyystin hullaantuneille teos voi olla turhankin kattava ja monipuolinen.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 289 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...