Michael Brooks ja Rick Edwards: Hollywood wants to kill you : The peculiar science of death in the movies

Hollywood wants to kill you

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Hollywoodin elokuvateollisuus on kuvitteellisesti tuhonnut maailman lukemattomia kertoja jo yli sadan vuoden ajan. Voisiko maailma oikeasti tuhoutua niin kuin leffoissa kovasti yritetään? Rick Edwards ja Michael Brooks ovat ottaneet asiasta selvää.

Hollywood wants to kill you -kirjaan on otettu joukko elokuvien suositumpia katastrofin aineksia kuten virukset, robotit, ilmastonmuutos ja kaikkea muuta mukavaa. Jokaisessa luvussa käsitellään yksi tuhoaja, yhtä elokuvaa esimerkkinä käyttäen ja selvitetään kuinka mahdollinen kohtalo se voisi olla. Armageddonin siivittämänä saamme tietää, että asteroidin poraaminen on loppujen lopuksi aika fiksua, mutta voimmeko tositilanteessa luottaa Bruce Willisiin?

Robottien eli Terminaattoreiden maailmanvalloitusta saamme luultavasti odotella, koska tekoäly ei tiedä olevansa tekoälykäs, eikä sillä ole kaunaa ihmiskuntaa kohtaan – vielä. 29 elokuuta vuonna 1997 Skynet ei aiheuttanut tuomiopäivää, mutta tuona samaisena päivänä lanseerattiin Netflix… Kuka voi väittää ettei maailmaa olisi valloitettu?

Hollywood wants to kill you on aivan mainio! Kirja on täynnä mielenkiintoista tietoa, hyvin ja hauskasti kirjoitettuna. Kirja on yhtä viihdyttävä kuin elokuvat, joista ideat ovat lähteneet, ja kirjan jälkeen olo on lukijasta riippuen paljon fiksumpi tai vainoharhaisempi.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...