Jenna Miettinen: Ikävistä pohjattomin : sisaruksen menettäneiden tarinoita

Osta kirja itsellesi

Ikävistä pohjattomin on iisalmelaisen sosionomin, Jenna Miettisen (s.1987), toimittama kirja, joka kertoo tositarinoita sisaruksen menettämisestä.

Kirja esittelee 21 tositarinaa eri henkilöiden kertomana. Jokaisella on oma tarina kerrottavanaan, omalla tyylillään. Kuinka lapsi ja vähän vanhempikin ihminen kokee sisaruksen kuoleman? Kuinka suurta suru voi olla? Kuinka se voi satuttaa ja muuttaa ihmistä, iästä riippumatta?

Jokainen kirjan tarina on henkilökohtainen. Jokaisesta välittyy vahvoja ja suuria tunteita. Kirjoittajan iän voi arvailla kirjoitustyylistä, mutta se ei lukemista haittaa. Miettinen on saanut koottua samojen kansien väliin vahvoja ja herkkiä tunteita.

Ihmiset, jotka olette menettäneet sisaruksenne – lukekaa tämä. Se auttaa surussa eteenpäin, lohduttaa ja auttaa ymmärtämään ja näkemään tunnelin päässä valoa. Kirjaa lukiessa tajuaa, ettei ole tunteidensa kanssa yksin. Vaikka kirja kertookin sisaruksen menettämisestä, auttaa se ketä tahansa jo edesmennyttä rakastansa kaipaavaa ihmistä.

”Kaipaus syntyy heti. Se kuristaa kurkkua ja asettuu sydämeen asumaan. Miten kukaan voi kantaa tätä ikävää mukanaan loppuelämänsä ajan?”

Lina

Lukemista rakastava Lina oppi lukemaan 5-vuotiaana ja sen jälkeen kirja onkin ollut kädessä lähes aina. Lina tykkää etenkin dekkareista ja suomalaisten kirjailijoiden teoksista, mutta lukee mielellään myös jotain uutta ja erilaista! Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.