Maikki Harjanne: Ilmaiset monot

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Ilmaiset monot kertoo Maikki Harjanteesta alkaen siitä kun hän oli Maija-Liisa Saksman, sotaorpo. Kirja on täynnä pieniä välähdyksenomaisia tarinoita. Vaikeat ja surullisetkin asiat kerrotaan niin mukavalla tyylillä, että lukijalle jää hyvä mieli. Millaista on, kun isä on astunut miinaan ja äiti joutuu hoitoon. Kuinka lapsi selviää. Mitä sitten, kun tulee aikuiseksi. Tarinoista välittyy elämänmakuinen huumori.

Kirja on helppoa luettavaa ja kuvitettu Maikki Harjanteen kuvituksilla, jotka mukavasti antavat tarinoille lisää pohjaa. Kuvitus on tuttua, varsinkin niille, jotka ovat Harjanteen lastenkirjoihin tutustuneet.

Koko kaari käydään läpi ja kirja päättyy siihen, kun Maikki saa valmiiksi 80. kirjansa. Tätä kirjaa voin suositella ihan kenelle tahansa.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Kaikki vinkit »

Kommentti

  1. Kiitos vinkistä! Mukava ja mielenkiintoinen omakuvakirja, josta on turhat sivuntäytteet karsittu pois, eli luettavissa yhdessä illassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...