Maikki Harjanne: Ilmaiset monot

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Ilmaiset monot kertoo Maikki Harjanteesta alkaen siitä kun hän oli Maija-Liisa Saksman, sotaorpo. Kirja on täynnä pieniä välähdyksenomaisia tarinoita. Vaikeat ja surullisetkin asiat kerrotaan niin mukavalla tyylillä, että lukijalle jää hyvä mieli. Millaista on, kun isä on astunut miinaan ja äiti joutuu hoitoon. Kuinka lapsi selviää. Mitä sitten, kun tulee aikuiseksi. Tarinoista välittyy elämänmakuinen huumori.

Kirja on helppoa luettavaa ja kuvitettu Maikki Harjanteen kuvituksilla, jotka mukavasti antavat tarinoille lisää pohjaa. Kuvitus on tuttua, varsinkin niille, jotka ovat Harjanteen lastenkirjoihin tutustuneet.

Koko kaari käydään läpi ja kirja päättyy siihen, kun Maikki saa valmiiksi 80. kirjansa. Tätä kirjaa voin suositella ihan kenelle tahansa.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 275 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...