John Grisham: Ilmiantaja

Osta kirja itsellesi

Tämä kirja on helpotus! John Grisham on noussut Laittoman lakimiehen laittoman syvästä kuopasta ja tehnyt lukijoille varsin pätevän juristidekkarin. Ilmiantaja on reipas ja helppolukuinen jännäri, jonka sivuilta aistii Grishamin löytäneen jälleen kirjoittamisen ilon.

Floridalaisten tuomareiden toimintaa tutkiva lautakunta saa vihjeen lahjotusta tuomarista. Yksi tuomareista on sekaantunut ennennäkemättömään korruptioon, jonka seurauksena on syntynyt ruumiita, väärä tuomio ja veropetoksia. Lautakunnan tutkija Lacy aloittaa työkaverinsa kanssa tutkinnan, mutta he huomaavat pian olevansa vaarassa. Lacyn työkaveri murhataan, ja Lacy itsekin loukkaantuu vakavasti. Hyökkäys saa kuitenkin Lacyn etsimään syyllisiä entistä sisukkaammin.

Ilmiantaja on miellyttävä ja kevyt lakijännäri. Kirjaa lukiessa huomaa, että tuttu, hauska ja terävä John Grisham on palannut. Ilmiantaja ei ole suurta kaunokirjallisuutta, mutta se on sujuvasti kirjoitettu, mallikkaasti etenevä, ja kirjan henkilöhahmoihin lukeutuu muutama Grishamin kirjallisuudessa aina esiintyvä niin sanottu elämää suurempi henkilöhahmo. Tällaista kirjaa on mukava lukea.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...