John Grisham: Ilmiantaja

Ilmiantaja

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Tämä kirja on helpotus! John Grisham on noussut Laittoman lakimiehen laittoman syvästä kuopasta ja tehnyt lukijoille varsin pätevän juristidekkarin. Ilmiantaja on reipas ja helppolukuinen jännäri, jonka sivuilta aistii Grishamin löytäneen jälleen kirjoittamisen ilon.

Floridalaisten tuomareiden toimintaa tutkiva lautakunta saa vihjeen lahjotusta tuomarista. Yksi tuomareista on sekaantunut ennennäkemättömään korruptioon, jonka seurauksena on syntynyt ruumiita, väärä tuomio ja veropetoksia. Lautakunnan tutkija Lacy aloittaa työkaverinsa kanssa tutkinnan, mutta he huomaavat pian olevansa vaarassa. Lacyn työkaveri murhataan, ja Lacy itsekin loukkaantuu vakavasti. Hyökkäys saa kuitenkin Lacyn etsimään syyllisiä entistä sisukkaammin.

Ilmiantaja on miellyttävä ja kevyt lakijännäri. Kirjaa lukiessa huomaa, että tuttu, hauska ja terävä John Grisham on palannut. Ilmiantaja ei ole suurta kaunokirjallisuutta, mutta se on sujuvasti kirjoitettu, mallikkaasti etenevä, ja kirjan henkilöhahmoihin lukeutuu muutama Grishamin kirjallisuudessa aina esiintyvä niin sanottu elämää suurempi henkilöhahmo. Tällaista kirjaa on mukava lukea.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 268 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...