John Grisham: Tuomarin lista

Tuomarin lista

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

John Grishamin aiemmasta Ilmiantaja-romaanista tuttu hahmo Lacy Stoltz tutkii edelleen työkseen amerikkalaisen tuomarikunnan erheitä. Tällä kertaa Lacyn selvitettäväksi tulee tapaus, jonka kaltaiseen hän ei ole ennen törmännyt. Lacyyn ottaa yhteyttä nainen, joka kertoo epäilevänsä hyvämaineista tuomaria sarjamurhaajaksi. 

Tuomarin lista on pirteintä John Grishamia aikoihin. Kirjassa on toimiva juoni, ja Grisham on taitava kirjoittamaan erittäin sujuvaa tekstiä. Vaikka Tuomarin listan tarinaan sisältyy sarjamurhaaja, väkivallalla ei mässäillä. Oikeussalivehkeilyä Grishamin teoksessa ei vaihteeksi ole lainkaan. 

Tuomarin lista on helppo ja nopeasti luettava dekkari, mukava kumppani syysiltaan.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 289 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...