Pertti Jarla: Jäätävä Spede

Osta kirja itsellesi

Fingerpori-sarjasta tunnettu Pertti Jarla käy läpi elämänsä, jos ei nyt olennaisimpia vaiheita, niin ainakin parhaiten muistiin jääneitä. Kirja koostuu pääasiassa muutaman sivun tarinoista, joista jokainen käsittelee yhtä näistä hetkistä. Huomiota saavat niin muistot armeijasta kuin kohtaamiset lain ja laittomuuden kanssa.

Sarjakuviin taipuvat muistot herättävät lukijassa huvittuneisuutta ja myötähäpeää. Lukija saattaa myös samaistua valitettavan moneen Jarlan noloista muistoista. Siinä missä Fingerporin ytimessä on useimmiten sanaleikki, Jäätävän Speden sarjakuvien vetovoimana toimivat hauskat loppuratkaisut.

Jäätävän Speden suurin heikkous on sen pituus. Noin seitsemänkymmentä sivua hujahtaa silmänräpäyksessä ja jättää jälkeensä halun lukea lisää. Toivon mukaan Jarla palaa aiheen pariin, sillä Jarlan mainiota ilmaisua lukee mielellään myös henkilökuvamuodossa.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...