Tilda Laaksonen: Jäljillä 2 : Kiehtovia rikosmysteerejä maailmalta

Jäljillä 2

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Jäljillä 2 on toinen osa Tilda Laaksosen true crime -aiheista kirjasarjaa. Jäljillä on myös suosittu ja laadukas true crime -podcast. 

Jäljillä 2 -teoksessa on mukana rikoksia mm. Iso-Britanniasta, Irlannista ja Norjasta. Joukkoon mahtuu selvittämättömiä murha- ja katoamistapauksia, perhesurma, outo sieppaus sekä Norjan Baneheian surullinen ja juridisesti edelleen epäselvä kahden lapsen murha. Suomalaisia tapauksia kirjassa ei ole. 

Tilda Laaksonen on kokenut tarinankertoja, ja hän osaa sanoittaa uhrien traagiset kohtalot niin hienovaraisesti kuin se true crime -genressä on mahdollista. Jäljillä 2 on miellyttävä luku- ja kuuntelukokemus true crimen ystäville. 

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...