Gill Harvey: Jalkapallo : 50 taitoa junioreille

Jalkapallo : 50 taitoa junioreille

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Näiden taitokirjojen kanssa on vähän ihmeissään: seisova kuva vaiko liikkuva parempi? YouTubessa kaikki livenä näytillä – senkun potkaiset mallin mukaan!

Nyt on käsissä alun perin ulkomailta Suomeen lennähtänyt Riku Laukkasen kansikuvalla varustettu kirja jalkapallon teknisistä perusasioista, jotka on syytä opetella hyvin ennen kuin ryntää kilpakentille. Kirjassa kantta lukuun ottamatta on piirroskuvitus.

Suurin osa nikseistä, joita kirjassa käydään läpi, on harjoiteltavissa ilman joukkuekavereita omalla kotipihalla. Eihän Litmanenkaan kavereita kaipaillut kun aikoinaan harjoitteli ahkerasti ja omatoimisesti joukkueharjoitusten ulkopuolella.

Pomputtelu, kuljetus, kantapääkikat, kierrepotkujen erilaiset versiot, puskut, harhautukset, rajaheitot sun muut ovat yksin harjoiteltavissa. Ja jos yhdenkin yhtä innokkaan kaverin saa sparraajaksi, niin kaikki kirjan harjoitteet, maalivahtipelin, syöttelyt ja harhauttelut on helppo toteuttaa.

Josko tämä kirja sytyttäisi ne nuoret, joita syystä tai toisesta seuraharkat eivät kiinnosta tai joilla ei ole mahdollisuutta osallistua yhteisiin rientoihin, kokeilemaan ja kohentelemaan pallotaitoja – laittaisi liikettä kinttuihin ns. ja sytyttäisi innostuksen kipinän liikkumaan ylipäätään!

Oivia ohjeita kirja tarjoaa, käy – mikä ettei – oppaaksi vaikka alakoulun liikuntatunneillekin.

hikkaj

SUOMEN ARVOSTELIJAIN LIITON eli SARVin JÄSEN ilman sarvia ja hampaita - myös lukiessa. Opettaja - ollut. Kieli kaikki kaikessa - suomen kieli. Ei Kilven voittanutta - Volterin eikä Eevankaan. Kotiblogipottu. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 306 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...