Jonna Pulkkinen: Jallu : jaloviinan ja paloviinan historia

Osta kirja itsellesi

Jaloviinan ”faneille” on kirjoitettu kattavasti tietoa sisältävä opus jaloviinan ja paloviinan historiasta. Tekstiä löytyy yli 200 sivua, sisältäen osiot Jaloviinan juuret, Jaloviina viihdekulttuurissa ja Jaloviinaa lasissa ja lautasella sekä Muita  kädentaitoja. Nämä osiot itsessään sisältävät paljon tietoa aiheesta.

Jonna Pulkkinen on koonnut Jaloviinasta kunnioittavan ja arvostavan tietopaketin, turhia kuitenkaan ylistämättä. Teoriatietoa ja historiaa tältä viinalta näyttää löytyvän. Kolmannen osion ruokaohjeet ovat varsin mielenkiintoisia. Miltä kuuloistaisi Jaloviinalla marinoitu poron tartar-pihvi tai Jallusorbetti? Erikoisiakin ohjeita löytyy muun muassa Jallupiimään tai Jaakko-kulta nimiseen drinkkiin. Ja jos kirjan lukijalta tai lukijan puolisolta löytyy kädentaitoja, sisältää kirja myös ohjeita muun muassa Jallupussukkaan tai vaikkapa Jallukämmekkäisiin!

Tämä opus on varmasti monen miehen, miksei naisenkin mieleen!

Lina

Lukemista rakastava Lina oppi lukemaan 5-vuotiaana ja sen jälkeen kirja onkin ollut kädessä lähes aina. Lina tykkää etenkin dekkareista ja suomalaisten kirjailijoiden teoksista, mutta lukee mielellään myös jotain uutta ja erilaista! Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...