Jonna Pulkkinen: Jallu : jaloviinan ja paloviinan historia

Jallu

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Jaloviinan “faneille” on kirjoitettu kattavasti tietoa sisältävä opus jaloviinan ja paloviinan historiasta. Tekstiä löytyy yli 200 sivua, sisältäen osiot Jaloviinan juuret, Jaloviina viihdekulttuurissa ja Jaloviinaa lasissa ja lautasella sekä Muita kädentaitoja. Nämä osiot itsessään sisältävät paljon tietoa aiheesta.

Jonna Pulkkinen on koonnut Jaloviinasta kunnioittavan ja arvostavan tietopaketin, turhia kuitenkaan ylistämättä. Teoriatietoa ja historiaa tältä viinalta näyttää löytyvän. Kolmannen osion ruokaohjeet ovat varsin mielenkiintoisia. Miltä kuulostaisi Jaloviinalla marinoitu poron tartar-pihvi tai Jallusorbetti? Erikoisiakin ohjeita löytyy muun muassa Jallupiimään tai Jaakko-kulta-nimiseen drinkkiin. Ja jos kirjan lukijalta tai lukijan puolisolta löytyy kädentaitoja, sisältää kirja myös ohjeita muun muassa Jallupussukkaan tai vaikkapa Jallukämmekkäisiin!

Tämä opus on varmasti monen miehen, miksei naisenkin mieleen!

Lina

Lukemista rakastava Lina oppi lukemaan 5-vuotiaana ja sen jälkeen kirja onkin ollut kädessä lähes aina. Lina tykkää etenkin dekkareista ja suomalaisten kirjailijoiden teoksista, mutta lukee mielellään myös jotain uutta ja erilaista! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 288 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...