Brad Tolinski: Jimmy Page : yksinoikeudella

Jimmy Page : Yksinoikeudella

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Lähes 70-vuotiaan rockpapan elämässä on ehtinyt tapahtua paljon. The Yardbirds -yhtyeessä esiin ponkaissut kitaristi oli mukana perustamassa Led Zeppeliniä, jonka kanssa Jimmy Page näki maailman laidasta laitaan. Rock-tähden elämään sisältyy paljon, ja tähän kirjaan on koostettu siitä kiinnostavia yksityiskohtia, kuten lista kaikista Pagen käyttämistä kitaroista ja vahvistimista.

Brad Tolinskin toimittama varsinainen kirja koostuu haastatteluista. Kysytyt asiat ovat juuri sellaisia, mitä pitkän linjan rock-toimittajalta voi odottaakin. Tämä siis niin hyvällä kuin pahalla; kysymykset keskittyvät yrittämään löytää sisältöä kirjaan ja samalla päätyvät kysymään itsestäänselvyyksiä. Samalla kysymykset päästävät Jimmy Pagen kenties liian vähällä. Tämä näkyy siten, että kirja on parhaimmillaan, kun Page avaa sanallista arkkuaan enemmän ilman kysymysten johdattelua. Silloin kirjasta huokuvat esiin vuosien rock-elämä, kokemukset ja tarinat.

Jimmy Page yksinoikeudella on kuitenkin varsin mielenkiintoista luettavaa. Se on helposti lähestyttävä ja pysyi kädessä lähes yhtäjaksoisesti kannesta kanteen. Se on hyvä lukukokemus rockin historiasta kiinnostuneille.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...