Jukka-Pekka Palviainen: John Lennonin valkoinen flyygeli

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Erkki on eläkkeelle jäänyt pianonopettaja sekä papin mies ja päättänyt tappaa itsensä. Johanna opiskelee ja kuvaa ihmisten surkeita sattumuksia samalla kun kamppailee elämänsä kanssa.

Erkin ja Johannan elämät ovat syöksykierteessä toisiinsa auttamattomasti kietoutuneina.

John Lennonin valkoinen flyygeli on minimalistisesti kerrottu ja samalla erittäin realistinen. Menneisyys vaikuttaa, muisti sen tai ei. Virheitä tehdään myös vanhana ja nuoruuden virheistä ei aina opi. Elämäähän se sellainen siis on.

John Lennonin valkoinen flyygeli ei ole sellainen kirja, minkä takia rakastan lukemista, mutta se on suomalaisella tavalla väkevä ja raastava. Suomalaisuutta voi tosin olla joskus liikaakin.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 240 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...