Kata Kärkkäinen: Kahdeksas huone

Kahdeksas huone

Osta kirja itsellesi

Tähän kirjaan minä upposin. Kirja osui ja upposi minuun. Tässä mennään Tuusulaan ja siellä Onnelaan ja eletään tätä aikaa ja vuotta 1936 limitysten. Aluksi kappaleittain, mutta sitten jo kesken kappaletta. Välillä ei tiennyt kumpaa aikaa halusi seurata mieluummin, halusi olla nyt ja sitten siellä jossain menneisyydessä.

Tarina kuljettaa ja samalla entisöidään ikkunoita ja käydään astrologisia huoneita läpi, on taiteilijaelämää ja tätä päivää. Mitään ei ole liikaa vaan sillai sopivasti. Sitä kiinnostui, kun kirjalla oli vielä todellisuuspohja, jäi tiedon nälkä, että haluaisi tietää lisää. Mitä kaikkea Tuusulassa tapahtui ja kun seuraavan kerran siellä päin liikkuu, on varmasti poikettava Onnelassa.

Kata Kärkkäinen kuuluu suosikkikirjailijoihini, vaikka on myönnettävä, että minulla meni aikaa, ennen kuin saatoin hänen teoksiinsa tarttua. Onneksi mursin sen asenteen.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Kaikki vinkit »

2 kommenttia

  1. Onneksi tartuit siihen, kirja on nimittäin hyvä. Minäkin pidin, erikoisempi makuuni kuitenkin…
    Miksi muuten teillä ei ole yleistä kommenttiosiota, vain arvostelujen yhteydessä. Olisin vähän kommenteerannut ,D
    Teretulemas meille blogiin. Itse arvostelen päivittäin lukemani kirjat, lisäksi Kirjalaarissa on toukokuun 2007 jälkeen lainaamani ja lukemani kirjat pikapisteytettynä. Valitettavasti Vuodatus ei tarjoa hyviä pohjia eikä hakuja, toistaiseksi siis ei oikein toimivaa. Mutta käykääs katsastamassa,
    t. Polga

  2. Palauteosastoa on mietitty ja sellainen on kehitteillä. Siihen asti voi pistää palautetta vaikkapa sähköpostilla osoitteeseen mikko ät kirjavinkit piste net.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...