Linda Bondestam ja Ulf Stark: Kaikki tämä

Kaikki tämä

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

“Kaikki Kaikki Kaikki tämä syntyi, tehtiin – HIIO-HOI! jotta se sulle kuulua voi.”

Pienessä kulutusta kestävässä pahvisivuisessa kirjassaan Ulf Stark ja Linda Bondestam esiintuovat kaiken tämän ympärillämme olevan, eli yksinkertaisesti elämän. Sen sivuilla kuljetaan matka auringon, taivaan, meren ja maan luomisesta, dinosaurusten ja muinaisihmisten ajasta aina nykyaikaan asti tavalla, josta nauttivat varmasti niin aikuiset kuin lapsetkin, niin korvat kuin silmätkin. Kirja on samanaikaisesti suloinen, hauska ja opettavainenkin, sen johtotähtenä ja tarkoituksena on selvästi herättää keskustelua lapsen ja aikuisen välillä.

Vaikka joissakin kohdin ihmettelin suomentajan sanavalintoja, tukee Ulf Starkin sanallinen ilmaisu mainiosti Linda Bondestamin aina ihastuttavaa kuvitusta – vai pitäisikö sanoa toisin päin? Joka tapauksessa tekijät loistavat rinnakkain.

Mitäpä tästä enempää kirjoittamaan, suosittelen kaikille, “apinoille, mummoille ja mummojen mammoille”. Mutta pitäkää kiirettä, sillä aika kiitää (“ilman kenkiä”).

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 287 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...