Mauri Kunnas: Kaikkien aikojen avaruuskirja

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kaikkien aikojen avaruuskirja tapahtuu 3000-luvulla ja pääosassa ovat sen ajan koululaiset. Heille annetaan yleistä opetusta avaruudesta ja sitten lähdetään avaruusmatkalle eri planeetoille. Kirjasta saa paljon asiatietoa todella hyvin paketoituna. Lisäksi on mielenkiintoista kuvitella, millaista on tulevaisuudessa ja päästäänkö silloin avaruuteen käymään helpommin kuin nykyisin.

Avaruus on yksi lasten suosikkiaiheista ja tätä kirjaa voikin suositella kaikenikäisille lapsille. Yleensä aihepiiriin liittyviin kirjoihin ei vaan sekoiteta faktaa ja fiktiota, mikä on tässä tapauksessa kuitenkin ihan toimiva ratkaisu. Kirjassa riittää luettavaa ja tutkittavaa pitkäksi aikaa. Kuvitus on hauska ja riittävän yksityiskohtainen.

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 300 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...