Juha Vesala: Kaksoiskuljetus

Kaksoiskuljetus

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kaksoiskuljetus kuljettaa lukijaa koripallon maailmaan. Ei kuitenkaan tarvitse olla koripallon asiantuntija ymmärtääkseen lukemaansa. Kirja tempaisee mukaansa helposti ja avautuu sellaisellekin, joka ei vaikka urheilusta mitään tiedä.

Yhdeksäsluokkalainen Santtu pelaa koripalloa. Santun isä se nilkki on, niin kamala, että juuri se kaikessa ärsyttävyydessään koukuttaa lukijaa. Santtu on ihan tavallinen poika, mutta Santun isä niin fanaattinen, että oikein verenpaine nousee, kun sen edesottamuksista lukee.

Kaksoiskuljetus kuljettaa koripallon mukana, mutta myös nuorten musiikkimaailmassa. Kirjahan on siis nuorille suunnattu romaani ja se tulisi muistaa, ainakin siinä vaiheessa, kun alkaa odottaa lisää ja monimutkaisempia draaman käänteitä.

Santtu on ihastuttava nuori mies, joka tekee kaikkea mitä nuoret tekevät. Santtu seurustelee, pelaa sitä korista, tapaa ystäviään ja tasapainoilee sen kaiken kanssa ja yrittää vielä tulla toimeen isänsä kanssa.

Kirja on uusi ja tuore! Juuri vasta uunista tullut, jota suosittelen kaikille. Ensisijaisesti tietysti nuorille, mutta kyllä aikuistenkin olisi hyvä lukea. Etenkin urheilevien nuorten aikuisten tai niiden, joille lasten ura on kaikki kaikessa…

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 286 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...