Elizabeth LaBau: Karkintekijän käsikirja

Osta kirja itsellesi

Onko mitään ansaitumpaa herkkua kuin itse tehdyt karkit? Karkintekijän käsikirjassa on ohjeita monenlaiseen herkkuun, löytyy tikkareita, toffeita, konvehteja ja vaahtokarkkeja. Suklaalle pyhitettyjä kirjoja on paljon, kuten muillekin leivoksille, mutta karkkiohjeet jäävät yleensä jouluisiin piparminttunappeihin tai tryffeleihin.

Karkintekijän käsikirja on näpräilevälle kokille. Herkkuja hakiessa ja ohjeita lukiessa tuli useamminkin mielee, josko vain hakisi suklaapatukan kaupasta. Ohjeet eivät ole aivan helppoja, ja kirja aloittaa kertomalla mikä kaikki voi mennä pieleen, joten motivaatiota on vaikea pitää yllä. Kuitenkin – kun ottaa kirjan käteen, hankkii tarvikkeet ja seuraa ohjeita, saa palkinnoksi ainutlaatuisia herkkuja.

Karkintekijän käsikirja on hyvä olla kirjahyllyssä, mutta ei kirja puhki tule kulumaan.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...