Elizabeth LaBau: Maailman paras karkintekijän käsikirja

Maailman paras karkintekijän käsikirja

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Onko mitään ansaitumpaa herkkua kuin itse tehdyt karkit? Maailman parhaassa karkintekijän käsikirjassa on ohjeita monenlaiseen herkkuun, löytyy tikkareita, toffeita, konvehteja ja vaahtokarkkeja. Suklaalle pyhitettyjä kirjoja on paljon, kuten muillekin leivoksille, mutta karkkiohjeet jäävät yleensä jouluisiin piparminttunappeihin tai tryffeleihin.

Kirja sopii näpräilevälle kokille. Herkkuja hakiessa ja ohjeita lukiessa tuli useamminkin mielee, josko vain hakisi suklaapatukan kaupasta. Ohjeet eivät ole aivan helppoja, ja kirja aloittaa kertomalla mikä kaikki voi mennä pieleen, joten motivaatiota on vaikea pitää yllä. Kuitenkin – kun ottaa kirjan käteen, hankkii tarvikkeet ja seuraa ohjeita, saa palkinnoksi ainutlaatuisia herkkuja.

Karkintekijän käsikirja on hyvä olla kirjahyllyssä, mutta ei kirja puhki tule kulumaan.

Paula

Paula on fanaattinen lukija ja yhtä aikaa on yleensä niin kaunoa kuin kaiken maailman tietokirjallisuuttakin luettavana. Paula etsii aina erikoisia lukukokemuksia, mutta silti joitakin lempikirjailijoitakin löytyy. Lukemisen lisäksi matkustelu ja kaikenmoiset käsityöt kuuluvat rakkaisiin harrastuksiin. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...