Magdalena Hai: Kellopelikuningas

Kellopelikuningas

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kellopelikuningas on aika suoraa jatkoa sarjan ensimmäiselle osalle, Kerjäläisprinsessalle.

Edelleen maanpaossa oleva Umbrovian kuninkaan perhe on saanut muuttaa köyhien alueelta Alhaistosta rikkaampien alueelle Rahastoon. Perheen isän suunnittelema ilmalaiva on vieläkin rakenteilla. Uhkana ilmalaivalle ja perheelle on Sokean Jumalan veljeskunta, joka saarnaa synnistä ja kauhistuksista.

Vaikka kirja onkin hyvä, täytyy silti myöntää, että pidin enemmän Kerjäläisprinsessasta. Yleinen kiinnostavuus ja kielellinen laatu olivat toki edelleen korkeita, mutta silti kokonaisuus ei ollut ihan yhtä hyvä – melkein kuitenkin. Tämä tuntui hivenen sellaiselta välivaiheelta, jollaisia trilogioiden keskimmäiset osat usein muutenkin ovat.

Kuten sarjan edellinen osa, tämäkin on luokiteltavissa steampunkiksi ja vaihtoehtohistoriaksi. Onkin hyvä, että kaikki lasten fantasia ei ole kotoisin samasta muotista.

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 300 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...