Venla-Maria Uutela: Keppari : Keppihevosten maailma

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Monet hevosista kiinnostuneet lapset ovat usein jossain vaiheessa kiinnostuneita myös keppihevosista. Aiheesta ei ole tainnut olla kunnollista kirjallisuutta tätä kirjaa ennen. Toki lasten hevoslehdissä on käsitelty myös keppihevosia, muttei mitenkään suuremmissa määrin. Keppari-kirjan tekijänä on tyttö, joka on itsekin harrastaja.

Kirja antaa riittävästi tietoa keppihevosharrastuksessa alkuun pääsemiseksi, mutta pidemmällekin ehtineet voivat saada kirjasta ideoita ja vinkkejä. Mukana on ohjeet oman keppihevosen tekoon ja sen hoitoon. Suuren osan kirjasta täyttävät vinkit siitä, mitä kaikkea voi lemmikkinsä kanssa harrastaa. Niiden kanssa voi pitää leirejä tai kilpailla samalla tavoin kuin elävienkin hevosten kanssa. Osa jutuista tuntuu ehkä vähän itsestään selviltä, mutta kai niistäkin on hyötyä jollekin. Oikeista hevosista ei tarvitse tietää käytännössä mitään, vaan pelkästään tämän kirjankin kanssa pääsee harrastuksessa jo aika pitkälle.

Keppihevoset ja tämä kirja on taidettu suunnata lähinnä ala-asteikäisille tytöille varsinaisen ratsastuksen oheisharrastukseksi sekä niille, jotka eivät voi jostain syystä oikeasti ratsastaa tai saada elävää hevosta itselleen. Toisaalta kirjasta hyötyvät myös ne aikuiset, joiden tarvitsee tehdä oma keppihevonen jollekin lapselle.

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 194 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...