Jonna Hietala: Kerällä – kotiin ja ylle : 45 nopeaa käsityötä

Kerällä : Kotiin ja ylle

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kerällä – Kotiin ja ylle on Musta tuntuu -blogin Jonna Hietalan kirjoittama 45 käsityöohjetta sisältävä kirja. Kirja jonka kuvat ovat ihanan harmonisia ja selkeitä. Ohjeet ovat helppolukuisia ja niissä käytetään paljon erilaisia lankoja. Itse en ainakaan osaa vielä päättää mistä ohjeesta aloittaisin.

Kirjasta löydät ohjeita muun muassa helppoon pipoon ilman kavennuksia, houkuttavan näköiseen torkkupeittoon, pehmeisiin huiveihin, ihanan syksyisiin villaneuleisiin ja vaikkapa mukavan raidallisiin villasukkiin. Ohjeet on suunniteltu tehtäväksi rennolla otteella.

Neuleohjeet on myös nimetty hauskasti. Kirjasta löytyvät esimerkiksi Ruostetta ja raitoja -pipo, Muisto mummosta -lapaset sekä Vaikka pohjoisnavalle -myssy. Kirjasta löytyy myös klassinen isoäidinneliö, mutta tauluksi sommiteltuna. Ohjeet on suunniteltu niin, että myös aloittelijoiden on mukava aloittaa uusi harrastus.

Tämä ohjekirja inspiroivine kuvineen on ehdoton kaveri pimeneviin syysiltoihin!

Lina

Lukemista rakastava Lina oppi lukemaan 5-vuotiaana ja sen jälkeen kirja onkin ollut kädessä lähes aina. Lina tykkää etenkin dekkareista ja suomalaisten kirjailijoiden teoksista, mutta lukee mielellään myös jotain uutta ja erilaista! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 305 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...