Alan Moore: Kerrassaan merkillisten herrasmiesten liiga : Musta kansio

Osta kirja itsellesi

Egmontin jatkuva työ länsimaisten laatusarjakuvien parissa jatkuu Alan Mooren Kerrassaan merkillisten herrasmiesten liigan jatko-osalla. Musta kansio on sarjan kolmas osa, mutta oikeammin kyseessä on esittelytarina sarjalle.

Toisin kun aikaisemmat osat, kirja ei sijoitu viktoriaaniselle aikakaudelle, vaan 1950-luvun loppuun. Iso-Britannian valvontakoneisto on murtunut ja samalla Kerrassaan merkillisten herrasmiesten liigaa koskeva Musta kansio on kadonnut. Tätä lähtevät jäljittämään Alan Quatermain ja Mina Harker ja saavat peräänsä joukon salaisia agentteja.

Siinä missä sarjan alkuperäiset osat hyödyntävät kirjallisuuden hahmoja, ovat tämän kirjan lainaukset paljon tuoreempia. Jopa niin tuoreita, että alun perin kirjan julkaisu USA:n ulkopuolella oli epävarmaa tekijänoikeudellisten kysymysten takia.

Oma osansa sarjakuvan erikoisuudessa on osio, jonka lukemiseen tarvitaan 3D-lasit (jotka tulevat kirjan mukana.) Erikoinen osio, joka omalta osaltaan tuntuu edustavan Mooren kaipuuta rikkoa rajoja ja tehdä tarinat omalla tavallaan.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...