Sini Visa: Kinuskikissa leipoo : tervetuloa juhliin!

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kinuskikissa leipoo -kirjan tekijän Sini Visan pitämä Kinuskikissa-leivontasivusto on varmasti tuttu monille leipomisen ystäville, ja nyt hän tekee debyyttinsä kirjamaailmaan. Kinuskikissa leipoo -kirja kokoaa yhteen sekä blogista tuttuja reseptejä että ihan uusia tuttavuuksia. Itse en ole Kinuskikissa-sivuston aktiivisimpia käyttäjiä, mutta itse kirja yllätti minut positiivisesti.

Kirja on visuaalisesti kaunis, ohjeet ovat selkeitä ja kirjasta saa monia hyödyllisiä vinkkejä aina kakkupohjan teosta pursottamiseen ja erilaisiin kuorrutteisiin saakka. Mikä parasta, ei tarvitse olla kondiittori onnistuakseen leivonnaisissa, sillä näillä ohjeilla aloittelevampikin leipuri voi kokea onnistumisen iloa. Kinuskikissan parhaita puolia ovatkin aina olleet kuvalliset ohjeet leipomisen eri vaiheista, ja tämä periaate on saatu siirrettyä myös kirjaan.

Kirja täyttää erinomaisesti hyvälle leivontakirjalle asettamani kriteerit, eli se tarjoaa uusia, piristäviä ideoita, jotka ovat jokaisen toteutettavissa. Tavalliselle arkileipurille kun ei ole kovin paljoa iloa kakkukirjojen huikeista luomuksista, jos niitä ei mitenkään pysty siirtämään omaan elämään. Kinuskikissa leipoo -kirjasta löysin sen sijaan heti toteuttamiskelpoisia ideoita muun muassa lapsen uhkaavasti lähestyville syntymäpäiville.

Kakkujen lisäksi kirjasta löytyy muita makeita ja suolaisia leivonnaisia, joten kirjan avulla voi toteuttaa vaikkapa koko juhlien tarjoilut. Pienen miinuksen antaisin kirjalle siitä, että liivatteen käytölle tarjottiin hyvin vähän vaihtoehtoja, ja suolaisia leivonnaisia olisi voinut olla hieman enemmän. Joka tapauksessa kyseessä on inspiroiva perusteos leipomisesta kiinnostuneille taidoista riippumatta.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.
(Erityisesti uudet kotimaiset julkaisut on usein, ei aina, saatu kustantajalta arvostelukappaleina. Se, mistä kirja on saatu, ei vaikuta siihen, kehummeko vai emme.)

Salla P.

Olen kolmikymppinen kirjafani, joka lukee sekä työn puolesta että huvikseen. Kirjojen suhteen olen kaikkiruokainen, enkä hyljeksi mitään kirjallisuuden genreä. Työssä luen paljon nuortenkirjoja, mikä heijastuu tänne kirjavinkkeihinkin. Lisäksi olen entisessä elämässäni työskennellyt historian parissa, joten sitäkin aihepiiriä tulee seurailtua edelleen aktiivisesti. Kaunokirjallisuuden ohella pidän erityisesti ruoka-, ja urheilukirjoista, ja puutarha-aiheiset kirjatkin ovat viime vuosina hiipineet vaivihkaa kirjahyllyyni. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...