Toni Paloheimo (toim.): Klikkaa tästä : Internetmarkkinoinnin käsikirja

Osta kirja itsellesi

Kiinnostaako markkinointi internetissä? Joudutko kenties tekemään sitä, kiinnosti tai ei? Tämä kirja antaa ajantasaisia neuvoja siitä, miten markkinointia internetissä oikein tehdään. Se käsittelee kaikki nettimarkkinoinnin keskeiset aiheet: bannerit, blogit, hakukonemarkkinoinnin, hakukoneoptimoinnin, suosittelun, kumppanuusmarkkinoinnin, kotisivut ja niin edelleen.

Opastus on perusteista lähtevää, eikä liidä liian korkealla. Itse esimerkiksi harrastelijatason hakukoneoptimoijana en saanut paljon uutta irti aihetta käsittelevästä luvusta, mutta jos aihe on vieras, perusteet tulevat selviksi. Kirja onkin suunnattu enemmän tilaajille kuin tekijöille. Tiivis konkretia on tällöin juuri oikea lähestymistapa. Jokaisen luvun lopussa on viiden kohdan ”Tee näin” ja ”Älä tee näin”-listat, jotka tiivistävät luvun sisällön hyvin ytimekkäästi.

Kirjan kirjoittajat ovat kokeneita ammattilaisia, jotka kirjoittavat asioista, jotka parhaiten tuntevat. Faktapuoli on siis kunnossa ja teksti luistaa muutenkin. Lakiasioita käsittelevä luku oli — yllätys yllätys — työläintä luettavaa. Tärkeää asiaa sekin. Tämän kirjan luettuaan ymmärtää varmasti, millaista markkinointia netissä voi tehdä ja on hieman perillä siitä, miten asioita kannattaa hoitaa. Aiheesta ei ole ajantasaisia suomenkielisiä kirjoja tungokseksi asti, joten Klikkaa tästä on teos paikallaan.

close

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada uudet kirjavinkit sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia kirjoja painottuen naisten kirjoittamiin kirjoihin. Mikko pelaa fanaattisella innolla monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...