Toni Paloheimo (toim.): Klikkaa tästä : Internetmarkkinoinnin käsikirja

Klikkaa tästä

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kiinnostaako markkinointi internetissä? Joudutko kenties tekemään sitä, kiinnosti tai ei? Tämä kirja antaa ajantasaisia neuvoja siitä, miten markkinointia internetissä oikein tehdään. Se käsittelee kaikki nettimarkkinoinnin keskeiset aiheet: bannerit, blogit, hakukonemarkkinoinnin, hakukoneoptimoinnin, suosittelun, kumppanuusmarkkinoinnin, kotisivut ja niin edelleen.

Opastus on perusteista lähtevää, eikä liidä liian korkealla. Itse esimerkiksi harrastelijatason hakukoneoptimoijana en saanut paljon uutta irti aihetta käsittelevästä luvusta, mutta jos aihe on vieras, perusteet tulevat selviksi. Kirja onkin suunnattu enemmän tilaajille kuin tekijöille. Tiivis konkretia on tällöin juuri oikea lähestymistapa. Jokaisen luvun lopussa on viiden kohdan “Tee näin” ja “Älä tee näin”-listat, jotka tiivistävät luvun sisällön hyvin ytimekkäästi.

Kirjan kirjoittajat ovat kokeneita ammattilaisia, jotka kirjoittavat asioista, jotka parhaiten tuntevat. Faktapuoli on siis kunnossa ja teksti luistaa muutenkin. Lakiasioita käsittelevä luku oli – yllätys yllätys – työläintä luettavaa. Tärkeää asiaa sekin. Tämän kirjan luettuaan ymmärtää varmasti, millaista markkinointia netissä voi tehdä ja on hieman perillä siitä, miten asioita kannattaa hoitaa. Aiheesta ei ole ajantasaisia suomenkielisiä kirjoja tungokseksi asti, joten Klikkaa tästä on teos paikallaan.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 303 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...