Kale Puonti: Kokaiinikeilapallo ja muita huumekytän tapauksia

Kokaiinikeilapallo ja muita huumekytän tapauksia

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kale Puonti on kirjailija ja entinen huumepoliisi. Kirjassaan Kokaiinikeilapallo ja muita huumekytän tapauksia Puonti kertoo poliisiuransa mieleenpainuvimmista tapauksista.

Kale Puonti ajautui poliisiksi vahingossa ilman kutsumusta tai suvun perinteitä. Huumepuoli alkoi kiinnostaa Puontia, kun hän tapasi reteästi pukeutuneita huumepoliiseja. Muodikkaassa seurassa kuluikin sitten 30 vuotta. 

Huumepoliisina Puonti näki ja oppi paljon. Huumerikollisuuteen liittyvät olennaisesti muiden ihmisten hyväksikäyttö, väkivalta ja yliannostuskuolemat. Vain harva hyötyy huumekaupasta. Työn raskautta lisäsivät Jari Aarnioon liittyvät tutkinnat ja tuomiot. Aarniota käsitellään kirjassa alakuloisesti ja hieman kitkerästi, ymmärrettävistä syistä. 

Kokaiinikeilapallo ja muita huumekytän tapauksia koostuu lyhyistä luvuista. Kirja on erittäin helppolukuinen ja sujuvasti kirjoitettu. Poliisin työstä on aina kiinnostavaa lukea, ja näin kävi tälläkin kerralla.

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 300 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...