Jussi Katajala: Korpin silmät kaiken näkevät ja muita yöpuolen tarinoita

Korpin silmät kaiken näkevät

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Jussi Katajala on tuttu nimi monista spefihenkisistä novelliantologioista. Nyt on käsillä Katajalan oma kokoelma, jonka punaisena lankana on kauhu eri muodoissaan. Kokoelma on täynnä toinen toistaan herkullisempia kauhunovelleja.

Kauhua on monenlaista. Tähän kokoelmaan on saatu mukaan monia mielenkiintoisia kauhun tyylilajeja. Mukana on vampyyreitä, ihmissusia ja kummituksia. Kauhua kohdataan kesämökillä, ulkoavaruudessa, Egyptissä ja Etelämantereella. On verenhimoisia petoja saalistamassa ja hiljalleen hulluksi hivuttavaa kauhua julmuuksia ennustavien maalausten muodossa.

Katajala hallitsee kauhukirjallisuuden selvästi erittäin hyvin. Eri tyylilajitkin ovat hyvin hallussa, kirjailijan tyylitaju ei petä hetkeksikään. Ahkeralle lukijalle osa novelleista on luultavasti tuttuja, minulle ainoa taisi olla Verenhimo-kokoelmasta lukemani juttu. Kokoelmassa on kolme täysin uutta novellia ja moni novelleista on julkaistu lehdissä, joita ovat lukeneet lähinnä innokkaimmat asianharrastajat.

Vaan mitenköhän Katajalalta sujuisi kauhuromaanin kirjoittaminen? Olisipa mielenkiintoista nähdä…

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 289 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...