Sonja Lumme: Kotipihan kasvihuone

Kotipihan kasvihuone

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Sonja Lumpeen uusi teos Kotipihan kasvihuone on vaarallista luettavaa kasvihuonekuumeisille, sen verran houkuttelevaksi kirja kasvihuoneen omistamisen tekee. Kotipihan kasvihuone nimittäin johdattaa aloittelijankin kasvihuoneiden saloihin helppotajuisesti ja kaiken tarvittavan perustiedon tarjoten. Tällaiselle kirjalle onkin ainakin omalla kohdallani ollut kovasti tarvetta, sillä olen pitkään haaveillut kasvihuoneesta, mutta se on aina tuntunut kovin työläältä niin toteuttaa kuin käyttää.

Tämän kirjan lukemisen jälkeen koen olevani huomattavasti enemmän perehtynyt aiheeseen, ja vannon jälleen kerran että viimeistään ensi kesänä minäkin olen kasvihuoneen onnellinen omistaja. Ja nimenomaan sellaisen kasvihuoneen, jonka sisällä voin istuskella juomassa kahvikupposta ja nautiskella kasvun ihmeestä.

Juuri tällaisia tietokirjojen pitäisi aina olla: täynnä selkeästi esitettyä tietoa, mutta myös aiheeseen hullaantumisen tunnelmaa.

Salla P.

Olen kolmikymppinen kirjafani, joka lukee sekä työn puolesta että huvikseen. Kirjojen suhteen olen kaikkiruokainen, enkä hyljeksi mitään kirjallisuuden genreä. Työssä luen paljon nuortenkirjoja, mikä heijastuu tänne kirjavinkkeihinkin. Lisäksi olen entisessä elämässäni työskennellyt historian parissa, joten sitäkin aihepiiriä tulee seurailtua edelleen aktiivisesti. Kaunokirjallisuuden ohella pidän erityisesti ruoka-, ja urheilukirjoista, ja puutarha-aiheiset kirjatkin ovat viime vuosina hiipineet vaivihkaa kirjahyllyyni. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 273 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...