Lasse Ansaharju ja SusuPetal: Kultainen talja : irrallisia kuvitelmia

Kultainen talja

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Minua lykästi kun sain tämän kirjan käsiini. Kietouduin sen valokuviin ja tarinoihin kuin kultaiseen taljaan. Nautiskelin joka sivulla oikein antaumuksella, hitaasti, ihan kaikessa rauhassa.

Sivuja on vain 60, mutta joka sivulla on oma tarina. Kun katsoo kuvaa, ihan ajatuksella, ja sitten lukee tekstin, vaikkapa vain muutaman sanan, niin tarina alkaa elää. Se on siinä, sillä lopun voi tuottaa itse.

Lasse Ansaharjun kuvat ovat mustavalkoisia ja ajatuksen ja sydämen voimalla kuvattu. Kuvia on otettu maailman kaduilla. SusuPetal on luonut kuviin tekstin. Ne ovat oivaltavia, herkkiä, koskettavia ja ajatuksia herättäviä. Ne tulevat lähelle.

Tämä on todellinen Kultainen talja; siihen on hyvä kietoutua vai kietoutuuko se sittenkin sinun ympärillesi? Kokeile!

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 294 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...