Richard Shepherd: Kuoleman seitsemän ikää

Kuoleman seitsemän ikää

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Epäluonnolliset syyt -teoksen kirjoittanut oikeuslääkäri Richard Shepherd palaa uudella Kuoleman seitsemän ikää -kirjalla. 

Richard Shepherd on kokenut ja jo puoliksi eläkkeelle jäänyt oikeuslääkäri. Työssään hän on ollut osallisena monissa kuuluisissa kuolinsyytutkimuksissa. Osasta tapauksista hän kertoi edellisessä kirjassaan, ja uudessa Kuoleman seitsemän ikää -teoksessa hän jatkaa kuvaamalla urallaan kohdanneita tapauksia. Kirjan luvut etenevät William Shakespearen näytelmässä Miten haluatte olevan runon johdattelemana, käsittelemällä kuolemaa lapsuudesta vanhuuteen. 

Shepherd kertoo tässä kirjassa muutamasta varsin tunnetusta kuolemasta: asetarkastaja David Kellyn itsemurhasta ja tiedustelupalvelussa työskennelleen Gareth Williamsin ilmeisesti tapaturmaisesta kuolemasta. 

Shepherd on mainio kirjoittaja, ja kirjan sivuilta voi huomata, että hän todella pitää oikeuslääkärin työstään. Hän yhdistää lempeää, itsekriittistä huumoria, tieteellistä havannointia ja kuolinsyytutkimuksia kiinnostavalla ja arvokkaalla tavalla. 

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 301 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...