Rob Lloyd Jones: Kurkista avaruuteen

Osta kirja itsellesi

Kurkista avaruuteen -kirja tarttuu haastavaan tehtävään selventää avaruuteen liittyviä kysymyksiä lapsille. Aihetta on elävöitetty visuaalisin keinoin sijoittamalla tekstejä kurkistusluukkujen taakse ja käyttämällä paljon värejä ja kuvituksia.

Ainakin itse olen kaivannut tämäntyyppistä kirjaa, sillä useimmat lapsille suunnatuista avaruusaiheisista tietokirjoista ovat vielä liian tekstipainotteisia ja haastavia omalle 5-vuotiaalle avaruusintoilijalleni. Tähän kirjaan tutustuimme suurella mielenkiinnolla ja se tarjosi hauskaa luettavaa aikuisellekin. Asioiden selitykset on pyritty pitämään riittävän lyhyinä ja yksinkertaisina, joten pienikin kuulija jaksaa syventyä avaruuden ihmeelliseen maailmaan kirjan avustuksella.

Erityiskiitokset lopun Kysymyksiä avaruudesta -koosteesta, josta löytyi vastaus moneen usein esitettyyn kysymykseen.

Salla P.

Olen kolmikymppinen kirjafani, joka lukee sekä työn puolesta että huvikseen. Kirjojen suhteen olen kaikkiruokainen, enkä hyljeksi mitään kirjallisuuden genreä. Työssä luen paljon nuortenkirjoja, mikä heijastuu tänne kirjavinkkeihinkin. Lisäksi olen entisessä elämässäni työskennellyt historian parissa, joten sitäkin aihepiiriä tulee seurailtua edelleen aktiivisesti. Kaunokirjallisuuden ohella pidän erityisesti ruoka-, ja urheilukirjoista, ja puutarha-aiheiset kirjatkin ovat viime vuosina hiipineet vaivihkaa kirjahyllyyni. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.