Rob Lloyd Jones: Kurkista avaruuteen

Kurkista avaruuteen

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kurkista avaruuteen -kirja tarttuu haastavaan tehtävään selventää avaruuteen liittyviä kysymyksiä lapsille. Aihetta on elävöitetty visuaalisin keinoin sijoittamalla tekstejä kurkistusluukkujen taakse ja käyttämällä paljon värejä ja kuvituksia.

Ainakin itse olen kaivannut tämäntyyppistä kirjaa, sillä useimmat lapsille suunnatuista avaruusaiheisista tietokirjoista ovat vielä liian tekstipainotteisia ja haastavia omalle 5-vuotiaalle avaruusintoilijalleni. Tähän kirjaan tutustuimme suurella mielenkiinnolla ja se tarjosi hauskaa luettavaa aikuisellekin. Asioiden selitykset on pyritty pitämään riittävän lyhyinä ja yksinkertaisina, joten pienikin kuulija jaksaa syventyä avaruuden ihmeelliseen maailmaan kirjan avustuksella.

Erityiskiitokset lopun Kysymyksiä avaruudesta -koosteesta, josta löytyi vastaus moneen usein esitettyyn kysymykseen.

Salla P.

Olen kolmikymppinen kirjafani, joka lukee sekä työn puolesta että huvikseen. Kirjojen suhteen olen kaikkiruokainen, enkä hyljeksi mitään kirjallisuuden genreä. Työssä luen paljon nuortenkirjoja, mikä heijastuu tänne kirjavinkkeihinkin. Lisäksi olen entisessä elämässäni työskennellyt historian parissa, joten sitäkin aihepiiriä tulee seurailtua edelleen aktiivisesti. Kaunokirjallisuuden ohella pidän erityisesti ruoka-, ja urheilukirjoista, ja puutarha-aiheiset kirjatkin ovat viime vuosina hiipineet vaivihkaa kirjahyllyyni. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 289 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...