Elise Gravel: Olga : Avaruus kutsuu!

Olga : Avaruus kutsuu!

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Edellinen kirja, Olga ja haiseva olio ulkoavaruudesta, esitteli tieteestä kiinnostuneen Olga-tytön ja tämän löytämän Njää-avaruusolion. Nyt tämä nyrpeä lapsi palaa ja on saanut loistavan ajatuksen: Olga haluaa päästä eroon kaikista inhottavista ihmisistä, joita maapallo on tulvillaan, joten Olga päättää muuttaa avaruuteen!

Njää on nimittäin aivan varmasti kotoisin ulkoavaruudesta, joten Olga aikoo toimittaa Njään kotiinsa ja jäädä sitten sinne nauttimaan ihmisettömistä olosuhteista. Mikä loistava idea!

Pienen tutkimustyön jälkeen käy kuitenkin ilmi, ettei ulkoavaruuteen matkustaminen ole aivan yksinkertainen asia, joten Olgan on tyydyttävä maapalloon. Pian Olga saa sitä paitsi muuta mietittävää. Njää syö purkillisen maapähkinävoilla täytettyjä oliiveja ja voi huonosti, joten Olgan on keskityttävä Njään hoivaamiseen.

Njään hoivaaminenkin saa monenlaisia käänteitä. Lopputulos on onneksi onnellinen ja söpö. Olga : Avaruus kutsuu! on edeltäjänsä tapaan hurmaava, mukavasti nais- ja tiedemyönteinen ja hauska.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 273 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...