Reetta Wirtanen: Kuuntele sanoja! : Minun maailmani

Osta kirja itsellesi

Kuuntele sanoja! -sarja on jälleen kerran jotakin uutta Oppi ja ilo -tuoteperheeseen. Samalla se on jotakin uutta koko suomen kielisille kirjamarkkinoille: ensimmäinen suomen kielen sanoja opettava äänikirjasarja.

Minun maailmani esittelee nimensä mukaisesti asioita ja sanoja, jotka ovat tärkeitä ja mukavia juuri lasten elämässä. Teoksen sivuilla vieraillaan kaupassa, kirjastossa ja rannalla, pistäydytään neuvolassa ja vietetään syntymäpäiväjuhlia. Samalla ”opiskellaan” teemoihin liittyviä sanoja tyypillisen kuvasanakirjan tyyliin, jonka lisäksi jokaiselta aukeamalta löytyy muutama ääninappi. Tavallisten ääniefektien sijaan napeista saa painettua ilmoille sanoja.

Yhdestä kolmivuotiaille suunnattu kirja toimi hyvin omalle vielä puheensa kanssa ensiaskeleita ottavalle hieman alle kaksivuotiaallemme. Tuttujen sanojen toistaminen seurasi nappien painelua kuin luonnostaan ja kirjan hauska sekä värikäs kuvitus näyttäisi kiinnostavan muutenkin.

Siis ehdoton suositus tälle tavallisesta poikkeavalle puhuvalle kuvasanakirjalle!

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjakaupan hyllyjen väliin työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Kaisa rakastaa kirjojen tuoksua, uusien ja vanhojen, ja sitä hetkeä, jolloin saa asettaa uuden asukin kirjahyllyynsä. Kirjallisuuden lajien suhteen hän on lähes kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Harrastaa lisäksi ruoanlaittoa ja omaa blogin jos toisenkin. Kaikki vinkit »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...