Christian Rönnbacka: Kylmä syli

Kylmä syli

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Porvoossa kuolee nuori mies. Parikymppinen kaveri tulee juhlista kotiin pikkujouluaikaan, mutta tyttöystävä saa jäädä odottelemaan, kun nuoren miehen vie Porvoonjoen kylmä yli. Lukija tietää jotain, mitä poliisi ei: mies ei joutunut jokeen vahingossa tai tapaturmaisesti.

Tapaukset eivät jää yhteen. Porvoossa liikkuu joku, jonka mielestä nuorten miesten paikka on joen pohjassa. Antti Hautalehdon on tiiminsä kanssa selvitettävä, kuka miehiä jokeen upottaa. Johtolankoja on vähänlaisesti ja tapauksen silminnäkijöidenkin henkikulta tuntuu olevan varsin löyhässä. Samaan aikaan Hautalehdolla on tiukkaa kahnausta esimiehensä kanssa ja romantiikkaakin pitäisi ylläpitää niinikään vuorotöitä tekevän uuden kullan kanssa.

Neljäs Antti Hautalehto -kirja on edelleen tiukkaa tavaraa. Rönnbacka on luotettava, hyvä kirjailija, joka tekee selvää jälkeä. Hurttia huumoria, uskottavasti kuvattua poliisityötä ja jännittäviä käänteitä, mitäpä sitä muuta. Minä pidin ja jatkossakin uudet Hautalehto-kirjat tulevat oikaisemaan saman tien lukulistan kärkeen.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 286 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...