Lea Kranz: Lasiseinän takana

Lasiseinän takana

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Lea Kranz herkistää tällä runokirjallaan täysin, riisuu aseista paatuneimmankin lukijan. Luin kirjan yhdeltä istumalta, pala kurkussa ja vedet silmissä. Runot ovat kaikki niin koskettavia, äidin tuskasta, kun menettää lapsensa, äidin syyllisyydestä, olisiko sittenkin jotain… “Ota minut syliisi Jumala ja lohduta minua. Olen menettänyt lapseni“.

Mukana on myös pois menneen tyttären runoja, jotka olivat myös erinomaisia. Tässä yksi niistä:

“Onnistuneen elämän salaisuus
on siinä
että osaa muuttaa
tarjona olevat
karvaat pisarat
virkistysjuomaksi.

Jotta elämän purjehdusretki
onnistuisi, on opittava
käyttämään hyväkseen
vastatuulta
vauhdin lisäämiseksi.
Ei ole mitään vaarallisempaa
kuin tyven sää”.

Runot ovat niin totta ja kirjoitettu niin, että kuka tahansa ymmärtää mistä on kyse. Kannattaa lukea!

Kini

Olen Kini, kirjojen ja kirjailijoiden ystävä. Työskentelen Kouvolan pääkirjastossa kirjastovirkailijana ja tehtävänkuvaani kuuluu mm. kirjailijavierailujen järjestäminen. Olen aina lukenut paljon ja monipuolista kirjallisuutta. Olen kulttuurin suurkuluttaja. Kirjojen lisäksi ramppaan elokuvissa ja teatterissa. Sain Kirjailijaliiton Kirjailija kiittää -palkinnon vuonna 2021! Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 305 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...