Pekka Laukkarinen (toim.): Laulutuuli

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Laulutuuli on jo vähintäänkin neljäs laitos tästä omalla sarallaan liki legendaarisesta hengellisestä laulukirjasta. Se on suunnattu kouluikäisille niin kerhoihin, leireille kuin hartaushetkiinkin sisältäen hyvin erilaisia, jokaiseen elämänalueeseen ja jokaiselle lapselle sopivia lauluja. Monipuolinen aakkosittain lajiteltu teemahakemisto sisältää aiheita aina aamusta ystävyyteen.

Kirja käsittää 120 laulua, jonkin verran tunnettuja, mutta enemmän kuitenkin uusia, joukossa myös aikaisemmin julkaisemattomia. Henkilökohtaisesti löysin kirjasta melko vähän tuttua laulettavaa, joitakin rakkaita lauluja kuitenkin.

Olen aina pitänyt itsekseni lauleskelusta ja nyt lasten myötä olemme laulaneet paljon yhdessä. Tästä kirjasta olen esitellyt heille omia suosikkilaulujani ja nuottien avulla yrittänyt opetella uusia. Lisäksi joidenkin lauluista yhteyteen sijoitetut ohjeet antavat mahdollisuuden eläytyä lauluihin leikinkin tasolla.

Siis mikäli hengelliset laulut ovat sydäntä lähellä, suosittelen. Uusia lauluja ei ole koskaan liikaa, joskin vanhat tutut ovat itselleni se tämän kirjan kohokohta. Tulevaisuus näyttänee, mitkä laulut kirjan tulevat käyttäjät tulevat valikoimaan omiksi suosikeikseen.

Kaisa

Kaisa Sutela on kirjamaailmaan työelämässään eksynyt – ja uppoutunut – teologi. Hän rakastaa kirjoja ja on kirjallisuuden lajien suhteen melko kaikkiruokainen, mutta viihtyy silti parhaiten laatukirjallisuuden parissa. Myös lastenkirjat ovat lähellä sydäntä. Kaisa harrastaa ruoanlaittoa ja sitä myöten Tunnelmallisia makuja -blogin pitämistä. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 289 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...