Arto Juvonen, Tomi Muukkonen, Jari Peltomäki ja muut: Lintukuvaajien matkassa

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Kun katsoo kirjan tekijälistaa, tietää, mitä on odotettavissa. Varesvuo, Peltomäki, Juvonen ja Muukkonen – puhutaan siis kotimaisen lintuvalokuvaamisen huippunimistä. Lintukuvaajien matkassa esittelee nelikon parhaita kuvia parin vuoden aikaväliltä, syksystä 2012 kesään 2014.

Kirjassa on 120 upeaa lintukuvaa. Aiheina ovat pääasiassa pohjoismaiset linnut, kuvauspaikat vaihtelevat kotikulmilta vähän kauemmas. Kuvat on valittu tuhansien kuvien joukosta, joten kyseessä on kautta linjan varsin timanttiset otokset. Joukkoon mahtuukin joitain todella upeita kuvia ja rima on korkealla.

Mikä parasta, kirjassa ei ole vain kuvia, vaan mukavasti selostusta kuvien taustoista, sekä lintujen että valokuvaamisen kannalta. Kirja sopiikin aivan yhtä lailla niille, joita kiinnostavat vain kauniit lintukuvat kuin niille, jotka ovat kiinnostuneet lintujen valokuvaamisesta.

Jos nelikon kuvasatoa haluaa tarkastella kirjojen julkaisemisen välillä, kannattaa ottaa suunnaksi Lintukuva.fi. Tässä kirjassa on tosin kuvia, joita ei ole julkaistu aikaisemmin.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 289 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...