Mauri Leivo: Kuikka : alkulintu

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Hauska sattuma! Vasta ilmestyi Kaakkurin tarina, nyt saa oman kirjansa Suomen toinen kuikkalintu. Mauri Leivo on seurannut kuikkapariskuntaa kesän ajan ja kertoo päiväkirjamerkinnöissä pariskunnan elämästä.

Kirja on täynnä upeita valokuvia. Mauri Leivo on taitava kuvaaja, jonka kuvissa on herkkää näkemystä linnuista. Kuvitus on paljon muutakin kuin tarkkoja lähikuvia linnuista, mukana on paljon yksinkertaisen kauniita kuvia kuikasta suomalaisessa järvimaisemassa. Monet kuvista ottaisin suurina vedoksina seiniä koristamaan. Upeaa työtä.

Kirja on hienoa työtä ja tekee kuikan tutuksi. Kirjan luettuaan osaa arvostaa tätä hienoa miljoonia vuosia vanhaa alkulintua. Kuikka on hieno eläin.

Leivon Kuikkaa vertaa väkisinkin Kaakkurin tarinaan. Tämä vetää kuvillaan ja tekstillään niukasti pidemmän korren, vaikka kaakkurikirjakin on hieno.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 303 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...