Jesse Matilainen: Lohikäärmeen kaupunki

Lohikäärmeen kaupunki

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Lohikäärmeen kaupunki on sarjakuva, joka kertoo neljästä vuodenajasta Pekingissä eli asumisesta vuoden ajan Kiinassa. Siinä kuvataan arkea ja kohtaamisia, mutta itselleni jäi päällimmäiseksi mieleen, että kaupungissa on todella saasteinen ilma.

Periaatteessa sarjakuvan idea on samanlainen kuin Guy Delislellä eli kuvata ulkomailla asumista, mutta eipä näillä sitten muuten oikein mitään yhteistä ole. Tarinallinen sisältö teoksessa on kiinnostava, kuten kaikissa muissakin ulkomaista elämää kuvaavissa sarjakuvissa. Piirrostyylikin on omaan makuuni ja pidän siitä, että ihmiset on kuvattu nalleina.

Veera

Olen kohta kolmikymppinen lukutoukka pääkaupunkiseudulta. Jännityskirjoja lukuunottamatta kelpaa melkein mikä tahansa kirjallisuus, mutta tänne vinkkaan eniten lasten- ja nuortenkirjoja. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 235 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...