Timo Parvela: Louhi : Sammon vartijat 3

Osta kirja itsellesi

(Kirjavinkit.fi saa komission linkkien kautta tekemistäsi ostoksista.)

Vihdoinkin! Sammon vartijoiden tarina huipentuu viimeisessä osassa ratkaiseviin taisteluihin, joissa selviää Sammon ja sitä myöten koko maailman kohtalo. Saako Louhi Sammon itselleen vai voittaako oikeus?

Tarina kävi jo aikaisemmissa osissa synkäksi ja samoilla nuoteilla jatketaan. Luvassa on dramaattisia kohtaloita, hurjia taisteluja, hirviöitä, taikuutta, eeppisiä maailmanvalloitusjuonia ja hurjia seikkailuja, mutta myös samaa kevythenkistä huumoria ja sanailua kuin aikaisemmissa osissa. Tältä osalta jätän kyllä lastenkirja-avainsanan pois, sen verran paljon kirjassa tulee ruumiita.

Parvela on kehittänyt Louhelle melkoisen hurjat maailmanlopun suunnitelmat ja tarina saa kertakaikkisen hurjia käänteitä, kun Louhi tyttärineen alkaa toteuttaa suunnitelmiaan täydellä teholla. Pystyvätkö Sammon vartijat — pelkät lapset — torjumaan pahuuden vallan?

Louhi on erinomaista viihdettä ja todella mainio päätös oivalliselle trilogialle. Sammon vartijat on oivallista toimintafantasiaa nuorille ja varmasti omiaan herättämään mielenkiintoa Kalevalaakin kohtaa.

Mikko

Kirjavinkkien päätoimittaja Mikko Saari lukee kirjoja laajasti, mutta enimmäkseen uusia naisten kirjoittamia kirjoja. Mikko pelaa monimutkaisia lautapelejä ja päätoimittaa Lautapeliopasta. Työkseen Mikko tietää WordPressistä kaiken, mitä tietää tarvitsee. Instagramissa Mikko on @mikko_lukee. Kaikki vinkit »

Tilaa Kirjavinkit sähköpostiisi

Haluatko saada edellisen viikon kirjavinkit suoraan sähköpostiisi joka maanantai? Tilaa uutiskirjeemme tästä ja liity listan 1 294 tilaajan joukkoon! Jos haluat tietoa uusista vinkeistä nopeammin, tilaa Telegram-kanavamme!

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa. Kirjavinkit.fi:n rekisteriseloste.

Aikaisempia kirjavinkkejä

Ladataan lisää luettavaa...